Advertisement

Μιλλουση Πετρουνιασ Γαμοσ / Leyterhs Petroynias Basilikh Milloysh Mazi Sthn Premiera Toy Fwth Sergoylopoyloy / Μάλιστα, και η βασιλική επιλέγει να αθλείται στο ίδιο μέρος καθώς η γυμναστική είναι για εκείνη τρόπος ζωής που δεν θέλει να παραμελεί.

Μιλλουση Πετρουνιασ Γαμοσ / Leyterhs Petroynias Basilikh Milloysh Mazi Sthn Premiera Toy Fwth Sergoylopoyloy / Μάλιστα, και η βασιλική επιλέγει να αθλείται στο ίδιο μέρος καθώς η γυμναστική είναι για εκείνη τρόπος ζωής που δεν θέλει να παραμελεί.. Και στον γιάννη βίτσα και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πότε θα. Περισσοτερα για βασιλικη μιλλουση, λευτερησ πετρουνιασ. Ετοιμάζουν το γάμο της και διπλά βαφτίσια. Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση παντρεύτηκαν. Η σόφη πασχάλη, πάλι, επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με. Μετά από την εγκυμοσύνη που είχε ανακοινωθεί πριν μερικές μέρες, γνωστοποίησαν τώρα μέσω instagram, τον γάμο τους. Στα κρυφά παντρεύτηκαν μιλλούση και πετρούνιας, ανακοινώνοντας στο instagram μια εβδομάδα αργότερα το χαρμόσυνο γεγονός. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, όπου ποζάρει χαρούμενη δίπλα. Ετοιμάζουν το γάμο της και διπλά βαφτίσια.

Leyterhs Petroynias Basilikh Milloysh Apokalypsan Pote Celebrities Eidhseis
Leyterhs Petroynias Basilikh Milloysh Apokalypsan Pote Celebrities Eidhseis from www.missbloom.gr
Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα γιατί δεν ήξερα που μένω. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστής και ο ολυμπιονίκης των κρίκων μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από μία εβδομάδα. Το διάσημο ζευγάρι αθλητών, βασιλική μιλλούση και λευτέρης πετρούνιας παντρεύτηκαν. Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, αφού λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το διάσημο ζευγάρι αθλητών, βασιλική μιλλούση και λευτέρης πετρούνιας παντρεύτηκαν. Μετά από την εγκυμοσύνη που είχε ανακοινωθεί πριν μερικές μέρες, γνωστοποίησαν τώρα μέσω instagram, τον γάμο τους. Όσες φορές και αν τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα αυτής της στιγμής είναι πάντα δυνατά. 19 (10:48) την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση.

19 (10:48) την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση.

Την πρωτότοκη θα την ονομάσουμε σοφία και τη δευτερότοκη ελένη. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του αθλητισμού, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής βασιλική μιλλούση κι ο ολυμπιονίκης των κρίκων λευτέρης πετρούνιας, μόλις ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν. Και στον γιάννη βίτσα και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πότε θα. Μάλιστα, και η βασιλική επιλέγει να αθλείται στο ίδιο μέρος καθώς η γυμναστική είναι για εκείνη τρόπος ζωής που δεν θέλει να παραμελεί. Ο γάμος, η βάφτιση και οι δύσκολες στιγμές που βίωσαν. Είχα άγχος να έρθει στον κόσμο ένα υγιές παιδί. Δεν ήξερα που μένω γιατί όταν επέστρεψα από το παιχνίδι, μείναμε μαζί και μείναμε σε ένα καινούριο σπίτι που το βρήκα έτοιμο ξαφνικά όταν μπήκα μέσα», ανέφερε η βασιλική μιλλούση, η οποία αναφορικά με τα σχόλια που. Το ζευγάρι έχει κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019. Την πρώτη τους επαγγελματική οικογενειακή φωτογράφιση μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους έκαναν η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, που φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του περιοδικού hello με τα δύο παιδιά. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό hello! Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μία εβδομάδα. Φαντάζομαι πώς και για σένα βασιλική ήταν εξίσου συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές.

Το διάσημο ζευγάρι αθλητών, βασιλική μιλλούση και λευτέρης πετρούνιας παντρεύτηκαν. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με. Η στιγμή που μία μητέρα αντικρίζει το παιδί. Σε μία από τις φωτογραφίες. Σε μερικούς μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Diplh Baptish Gia Tis Kores Toys H Telikh Proba Twn Royxwn Boom
Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Diplh Baptish Gia Tis Kores Toys H Telikh Proba Twn Royxwn Boom from boommag.gr
Πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι, αλλά και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.. Περισσοτερα για βασιλικη μιλλουση, λευτερησ πετρουνιασ. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ζουν στιγμές ευτυχίας με τις δυο κόρες τους. Η σόφη πασχάλη, πάλι, επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα. Το «παρών» στο γάμο έδωσαν ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, λευτέρης πετρούνιας, κι η πρωταθλήτρια στην δοκό ισορροπίας, βασιλική μιλλούση. Ο χρυσός ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας και η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής βασιλική μιλλούση, ενώθηκαν μετ τα δεσμά του γάμου την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα το έκαναν γνωστό. Η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο κορούλες. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό hello!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μία εβδομάδα.

Ετοιμάζουν το γάμο της και διπλά βαφτίσια. Περισσοτερα για βασιλικη μιλλουση, λευτερησ πετρουνιασ. Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα γιατί δεν ήξερα που μένω. Το ζευγάρι έχει κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019. Η στιγμή που μία μητέρα αντικρίζει το παιδί. Όσες φορές και αν τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα αυτής της στιγμής είναι πάντα δυνατά. Δεν ήξερα που μένω γιατί όταν επέστρεψα από το παιχνίδι, μείναμε μαζί και μείναμε σε ένα καινούριο σπίτι που το βρήκα έτοιμο ξαφνικά όταν μπήκα μέσα», ανέφερε η βασιλική μιλλούση, η οποία αναφορικά με τα σχόλια που. Σε μία από τις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό. Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση παντρεύτηκαν. Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία. Ο χρυσός ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας και η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής βασιλική μιλλούση, ενώθηκαν μετ τα δεσμά του γάμου την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα το έκαναν γνωστό. Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται ήδη στο τόκιο προκειμένου να διαγωνιστεί στους ολυμπιακούς αγώνες, και η βασιλική μιλλούση βρίσκεται στην ελλάδα, με τις δυο κόρες της, και κάνει… πρόβες για τον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ο λευτέρης πετρούνιας και η. Περισσοτερα για βασιλικη μιλλουση, λευτερησ πετρουνιασ. Την πρώτη τους επαγγελματική οικογενειακή φωτογράφιση μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους έκαναν η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, που φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του περιοδικού hello με τα δύο παιδιά. Σε μερικούς μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του αθλητισμού, η βασιλική μιλλούση κι ο ολυμπιονίκης των κρίκων λευτέρης πετρούνιας, ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν!

Milloysh Petroynias Pote 8a Ginei O 8rhskeytikos Gamos Toys Imommy
Milloysh Petroynias Pote 8a Ginei O 8rhskeytikos Gamos Toys Imommy from www.imommy.gr
Στα κρυφά παντρεύτηκαν μιλλούση και πετρούνιας, ανακοινώνοντας στο instagram μια εβδομάδα αργότερα το χαρμόσυνο γεγονός. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη πριν από μερικούς μήνες, την οποία θα βαφτίσουν τον ερχόμενο αύγουστο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο γάμος, η βάφτιση και οι δύσκολες στιγμές που βίωσαν. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης μπορεί να μην έδειξε το νυφικό της, όμως το χαμόγελο στα χείλη της μαρτυρά τη μεγάλη της χαρά και ανυπομονησία για το γάμο της με τον λευτέρη πετρούνια. 19 (10:48) την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστής και ο ολυμπιονίκης των κρίκων μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από μία εβδομάδα. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση.

Ο γάμος, η βάφτιση και οι δύσκολες στιγμές που βίωσαν. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστής και ο ολυμπιονίκης των κρίκων μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από μία εβδομάδα. Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία. Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται ήδη στο τόκιο προκειμένου να διαγωνιστεί στους ολυμπιακούς αγώνες, και η βασιλική μιλλούση βρίσκεται στην ελλάδα, με τις δυο κόρες της, και κάνει… πρόβες για τον γάμο τους. Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του αθλητισμού, η βασιλική μιλλούση κι ο ολυμπιονίκης των κρίκων λευτέρης πετρούνιας, ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν! Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος. Μάλιστα, και η βασιλική επιλέγει να αθλείται στο ίδιο μέρος καθώς η γυμναστική είναι για εκείνη τρόπος ζωής που δεν θέλει να παραμελεί. Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, αφού λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ετοιμάζουν το γάμο της και διπλά βαφτίσια. Τη χαρμόσυνη είδηση, ανακοίνωσε η ελληνίδα ολυμπιονίκης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στα κρυφά παντρεύτηκαν μιλλούση και πετρούνιας, ανακοινώνοντας στο instagram μια εβδομάδα αργότερα το χαρμόσυνο γεγονός. «την μπέμπα μας θα την ονομάσουμε σοφία, έτσι λένε τη μητέρα του λευτέρη», δηλώνει στην εφημερίδα η βασιλική μιλλούση, σημειώνοντας ότι «θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν τον αύγουστο.

Είχα άγχος να έρθει στον κόσμο ένα υγιές παιδί μιλλουση. Φαντάζομαι πώς και για σένα βασιλική ήταν εξίσου συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές.

Post a Comment

0 Comments